Bemutatkozás

Kik is vagyunk?

Évtizedekig, a gyógyszeriparban dolgozott, 6 unokás NAGYMAMA és  tanító-egészségnevelői tapasztalattal rendelekző 3 gyerekes ANYUKA.
 
Mit szeretnénk?
 
SEGÍTENI , ha életmódváltás, gyermekvállalás előtt állsz. Mi már mindkettőn túl vagyunk sok-sok tapasztalattal a hátunk mögött.
 
Mi miért váltottunk?
 
- mert zavart, hogy a természetesnek hirdetett kozmetikumban 5%-a természetes összetevő és allergiás kiütéseket okoz (saját bőrön tapasztalva)
- mert zavar, hogy vagyonokat kérnek el azért, amit magunk is meg tudunk csinálni, ha tudjuk, hogyan kezdjünk hozzá
- mert  NAGYON zavart, mikor rám nézve megkérdezték. várom a 4. gyereket?
-mert zavar, hogy folyamatosan nő az allergiások vagy épp a problémásnak mondott (figyelem zavar, képesség hiányos) gyerekek száma pedig tehetünk ellene
-...
 
Az egészséges testi és szellemi fejlődéshez nem sok pénz, hanem TUDÁS és INFORMÁCIÓ kell! Olcsón, gyorsan  és egészségesen. Mi már tudjuk, hogy ez lehetséges!
 
Webshop létrejötte:
 
Többen kérdeztétek , mit- honnan szerzünk be, ezért elhatároztuk, hogy csinálunk egy összetett webshopot, hogy  egy helyen meglegyen minden, amit szeretünk, szeretnétek.
 
Hogy valóban olcsó lehessen
Igyekeztünk ár-érték arányban a legjobb termelőket, gyártókat felkutatni és együttműködni.  Felkerestük azokat is, akik magánszemélyeket nem szolgálnak ki, de , mint viszonteladókkal már  szóbaállnak. Igyekeztünk főként MAGYAR családi vállalkozásokkal együttműködni. Így  lett partnerünk például egy családi gyógynövény termelő vagy épp családi illóolaj készítő vállalkozás is.
 
...nem is szaporítanánk tovább a szót, helyette biztatunk, hogy NÉZZ körül nálunk, olvasgass a http://naturan.blog.hu/ oldalunkon, vagy csatlakozz a facebook oldalunkhoz és oszd meg velünk TE is tapasztalataidat, ötleteidet!  írhatsz is nekünk a naturan@naturan.hu  címre.