Galaktiv BIO SZÚNYOGRIASZTÓ spray

Kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült KIVÁLÓ minősítést kapó rovarriasztó szer. A szúnyogriasztó minimum 3 órás védelmet biztosít. A szerek a kezelt bõrterületen speciális „aurát” képeznek, amely a csípõ, vérszívó rovarok szenzorai számára…
1 780 Ft
/ db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült KIVÁLÓ minősítést kapó rovarriasztó szer.

A szúnyogriasztó minimum 3 órás védelmet biztosít. A szerek a kezelt bõrterületen speciális „aurát” képeznek, amely a csípõ, vérszívó rovarok szenzorai számára azt – mint táplálékforrást - felismerhetetlenné teszik. Nagy fontosságot tulajdonítottunk annak, hogy a GalaktivBio a mérgezõ anyagoktól való mentesség mellett kellõen hatékony és bõrbarát is legyen. A tudományos vizsgálatok során a bõrbarát funkció „nagyon jó”, míg a rovarriasztás hatékonysága „kiváló” minõsítést kapott (Swiss Tropical Institute, Basel).

FELHASZNÁLÁS:
A termék használható terhesség alatt és szoptatási idõszakban is. Arcon való alkalmazásnál óvakodni kell, hogy a termék szembe, szájba ne kerüljön. Arcunkat legjobban tenyerünkbe fújt anyag felkenésével tudjuk óvatosan kezelni, így célszerû kezelni a kisgyermekeket is. A használatnak nincs különösebb korlátja, a szert a bõr jól tolerálja, mellékhatás nem mutatható ki, naponta többször is lehet alkalmazni. Õrizkedjünk mindenesetre attól, hogy gyulladt, berepedt bõrfelületen, vagy illóolajokra való érzékenység esetén használjuk. Gyermekek a flakonhoz ne férjenek hozzá. Használható akár csecsemõk bõrén, terhesség alatt és szoptatási idõszakban is.

Szállítás

INGYENES ÁTVÉTEL - TELEPHELY


Személyes átvétel a telephelyen: Martonvásár, Zrínyi M.u.16. Személyes átvételre 3000 Ft feletti értékű, előre megrendelt csomag esetén van mód! Időpont egyeztetést: Telefonszám: 06-20/6611754 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szállítási díj: Ingyenes

INGYENES kiszállítás - Martonvásár


Martonvásáron szerdai napokon ingyenes kiszállítás. A biztonság érdekében, ha tehetik, kérjük utalással rendezzék a fizetést! NATURAN EV számlaszámára: 10102952-33351851-00000007 Számlavezető pénzintézet neve: Budapest Bank Zrt.

Szállítási díj: Ingyenes

INGYENES SZÁLLÍTÁS GLS-el előreutalással


15 000 Ft értékű vásárlás esetén!

Szállítási díj: Ingyenes

GLS futárral előreutalással


NATURAN EV számlaszámára: 10102952-33351851-00000007 Számlavezető pénzintézet neve: Budapest Bank Zrt.

Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS futárral utánvéttel


Megrendelés utánvéttel is történhet, ez esetben a GLS pénzkezelési díjat számol fel, ez 300 Ft. A szállítási díjak tartalmazzák ezt az összeget. 15 000 Ft felett a megrendelés kiszállítása ingyenes.

Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2021-03-05

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Hasonló termékek